RADIONICA MOTIVACIJE

U SKLADU SA VAMA

Duhovnost u skladu sa vama. Savremena, dostupna, individualna. Ovo je vaš put do sebe, bez grubih obrazaca. Ovo je vaš život u harmoniji, bez zadanog ritma. Ovo je prilika da upoznate sebe i potpuno uronite u svoj tok.

“Rođeni ste da budete izuzetni. Samo to morate prepoznati i razviti svoj najveći potencijal.”

UKLONI LIMIT

Svoj smo život i društvo izgradili na temelju pogrešnih pogleda o sebi i našem odnosu prema svemu oko nas. To je stvorilo probleme koji su nas, kao čovečanstvo, doveli do prekretnice. Rešenja su nam danas dostupna. Samo ih trebamo doživeti i integrirati u svoj život.

Nauči ćete alternative koje ne samo da mogu promeniti vaš život, već nam i pružiti određena rešenja.

NIJE ISTO

RADIONICA MOTIVACIJE – sve se obavlja na daljinu u udobnosti vašeg doma tj. online putem, nisu uključene metode i tehnike kao što su theta tretman, određene vežbe oslobađanja stresa, napetosti, pronalaženje unutrašnjih odgovora, meditacija, to je jedina ,,mana” ovog programa i jedina razlika. Ukoliko ste u mogućnosti savetujem da izaberete TRENING MOTIVACIJE jer je druženje i upoznavanje novih ljudi neprocenjivo bogatstvo. Radionica traje 7 dana  u kontinuitetu ili kada vama odgovara, besplatan E-book prvi priručnik motivacije ,,hoću da znam kako”, grupa podrške, moje mentorstvo ZAUVEK!!


PRIJAVI SE!

TRENING MOTIVACIJE – svi zajedno se družimo, sarađujemo, učimo u PRIRODI na određenoj lokaciju u miru, tišini. Prenosim vam detaljno sve bitne metode i tehnike motivacije. Zajedno vežbamo motivaciju, tehniku disanja, theta tretman, zajedno radimo vežbe za postizanje balansa, vežbe koje će vam pomoći da spoznate ko ste i da pronađete svoje ,,učamelo” dete. Besplatni video materijal motivacije, grupa podrške, moje mentorstvo ZAUVEK! Izlazim u susret oko plaćanja i plus ostvari dodatni % ukoliko podeliš program sa prijateljima.


SAZNAJ VIŠE!