Utisci sa radionica

,,Zadovoljan sam vašim radionicama, stekao sam takav osećaj kao da mi roditelji pričaju sve ovo. Zahvalan sam što mi se pružila prilika za ovako nešto. Preporučio bih Vas svima"

Enis

Šefki

,,Projekat mi se zaista puno dopada, sama ideja je sjajna i trebalo bi više ovakvih projekata pokrenuti. Koliko mi se zapravo dopada na radionicama i koliko mi bude lepo i prijatno mislim da dosta govori i činjenica da mi baš bude krivo svaki put kad zbog nekih obaveza ne mogu da prisustvujem ali se zato naravno radujem svakoj sledećoj prilici kada mogu" 

Ana

Cicić

,,Drago mi je što sam deo ovako sjajnog projekta. Projekat mi se puno dopada, radionice su dosta zabavne, interaktivne i dosta toga sam novog naučila"

Tamara

Opančina

,,U početku sam se jako dvoumila hoću li se priključiti ili ne, jer je bio taman početak ispitnog roka i na kraju je to ispala jedna od najboljih stvari za raditi tijekom ispita. Zaista svaki put bih došla nekako nesigurna, a otišla pozitivna i vedra jer sam načila toliko dobrih stvari, znači svaki put je sve bolje i bolje. Maja valjda ima neku supermoć izbijanja negativne energije i voženja misli na pravi put, drugačije ja to ne mogu opisati. Ekipa koja se priključila je super, svi smo podijelili nešto o sebi, ojačali slabe točke kroz vježbice do idućeg puta, odlično je što nas ima različitih godina pa možemo međusobno dijeliti svoja iskustva i osjećaje o nekoj temi. Stvarno ne mogu naći nikakvu zamjerku i hvala Stefaneli koja me pozvala :)"

Mirna

Rešetar

,,Projekat mi se jako dopada, u početku sam mislila kako ću izgubiti svoje dragoceno vreme slušajući nekog tamo ko govori kako je sve sjajno, a onda me je Aleksandar ubedio da prisustvujem na jednoj radionici i na toj radionici sam shvatila da nam u školi niko ne govori kako trebamo živeti i zahvaljivati za sve što imamo. Hvala Aleksandru i celom timu što su pokrenuli ovakav projekat koji se nadam da će ostati i u narednom periodu."

Katarina

Stanimirović