,,Sve je to jednom bio samo san”

Stani na pravom si mestu!

Izabrao/la si pravo mesto gde počinje put promene. Na tebi je da li ćeš na tom putu poslušati moje savete ili ne. Da li ćeš poverovati u moje priče ili misliti da su izmišljene. Na tebi i samo tebi je izbor da li želiš kreirati sopstvenu realnost i svedočiti manifestaciji ili slušati druge i svedočiti njihovoj. Zapamti NA TEBI JE IZBOR .

Ko sam ja da tebi pričam sve te priče?

Kada postavim sebi ovo pitanje malo se bacim na razmišljanje… Šta sam ja uspeo sa svojih 23 godina? Znam da neko u ovim godinama doživi uspeh, neko u ovim godinama uveliko zarađuje, neko u ovim godinama samo sedi, izlazi… Šta sam ja uspeo da bi vama pričao tu neke priče, principe…. Jel da! Nemam dokaz, dela treba da govore više od reči. Slažem se u potpunosti sa vama, ali morate nešto znati ne mora svako da vam dostavi dokaz jer tražiti dokaz je kao da želite da ,,vidite tuđi uspeh jer niste još videli svoj”. Nadam se da se razumemo.

Moja kratka priča

Jednog jutra probudila se u meni jaka ,,goruća želja” da postanem uspešan. Nisam želeo slavu i bogatstvo. Želeo sam da se moj uspeh zasniva na tome da pomognem ljudima da shvate da je MOTIVACIJA ključ uspešnog života. Da bez nje ne možemo stići tamo gde ŽELIMO. Da se svakog jutra budimo sa zahvalnošću što smo otvorili oči, što možemo čuti, videti, zagrliti one koje volimo, da možemo ozdraviti. Da imamo još šansi da postanemo ono što smo oduvek sanjali biti SREĆNI i ZADOVOLJNI.

Uspeo sam da zavolim sebe, da definišem svoje ciljeve, da završim kurseve ličnog razvoja, da osnujem svoj brend ,,SimaMed”,da osnujem svoj princip KVO… Najviše se radujem kada nekom pomognem i kada zagrlim osobe koje kažu USPEO SAM, HVALA TI! Njihova reč HVALA je meni najveće zadovoljstvo i najveća emocija koju mogu primiti u datom trenutku.

Pozivnica za webinar

Ovom prilikom te pozivam na WEBINAR da čuješ ostatak moje priče i da saznaš koje sam alate koristio da privučem OBILJE, da privučem saradnje, da privučem sreću i zadovoljstvo, da privučem posao koji sam želeo i to u svojoj zemlji, našoj Srbiji.

Jedva čekam da čujem tvoju priču, da se družimo, da se smejemo, da živimo tvoj SAN, da budem ZVEZDA VODILJA ka tvom i mom USPEHU.

Sigurno te prvo zanima cena webinara

Ne brini ovogodišnji webinar je BESPLATAN!

Iskoristi priliku koja se samo jednom pruža! Primenićeš ono što ti budem rekao, korigovaćeš ono što ti budem rekao i garantujem da ćeš osetiti da više vrediš i da više možeš!

Održavanje webinara

Webinar će biti organizovan 18.07.2020. sa početkom u 14h

PRIJAVI SE!

Više informacija

Datumi održavanja webinara? (OBAVEZNO PROČITAJ)

Webinar će trajati 3 dana. 16og i 17og jula putem meila dobićete snimljenu  po jednu lekciju sa planiranog konačnog webinara. Potrebno je odgledati lekciju i zapisati sve što vam nije jasno kako bi konačnog dana sve razjasnili.

Konačni webinar biće održan 18og jula sa početkom u 14h na kome ću se maksimlano posvetiti VAMA. Zato je raspoređen na tri dana. 

Predviđeno vreme trajanja webinara?

Konačni webinar 18.07. trajaće od 60 do 90 minuta u zavisnosti od broja prijavljenih korisnika.

Koji je cilj webinara?

Cilj ovogodišnjeg webinara je da svakom polazniku pokažem kako da zavoli sebe, kako da se čvrsto drži svojih ciljeva, kako da kreira savršen dan ( prvi momentum) kada ustane, kako se pravilno izvodi EFT tehnika, kako se uspešno vizualizira, kako prepoznati znakove na putu, kako sam kreirao svoj brend ,,SimaMed“ od novca koji sam uštedeo tokom studija da vam pružim više informacija kako da i vi kreirate svoj brend…

Potreban materijal

Od vas očekujem da na konačnom webinaru dođete punim pozitivne energije i da pored sebe imate papir i olovku kako bi zapisali sve što niste razumeli, ali i da zapišete bitne detalje koje ću naglasiti. 

Očekivani ishod

Nakon zavšenog webinara trebate postati ,,kreator” vlastitog života. Da se prepustite svojim snovima i ciljevima i da koračate lako kroz prepreke na putu. 

Prijavi se! Youtube Instagram Copyright © 2021 SAMOS | Powered by SAMOS